Narození..

Narození..

Anotace: Bez anotace?

Je to jako bych se poprvé postavila na nohy,
Jako bych přepsala nezaměnitelné boží slohy.
Kamkoliv jdu a cokoliv udělám záleží na mně,
Na mých myšlenkách, už nikdy na tmě.

Důvodem jsi Ty, naděje.
Důvodem jsi ty, ač se nic hmotného neděje.
Jsi jako z mrtvých vstání,
Žádná maska se před tebou neubrání.

Ty, naději, jsi zase tady,
Nyní s ničím a se vším všady.
Dodáváš inspiraci k vědění,
Leč už na tom nic těžkého není.

Kdysi snad jako sen vše bylo,
O harmonické naději se mi jen snilo.
Nyní, když vše uzrálo v zahojení,
Se mi svět zas opět v krásu mění.
Autor Stepbystep, 08.02.2009
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je dobře.

08.02.2009 22:10:00 | labuť

Vskutku není nedobrá.

08.02.2009 22:04:00 | CorrimsonTom

...dobrá cesta

08.02.2009 21:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí