Ekonomika chlopní a komor

Ekonomika chlopní a komor

Anotace: ???

Prstem ryju slova v Tvé temnoucí duši
Počínám si velmi hospodárně - sviť mi
Cítím, že si Tě proměním v kartuši
Pokládám slovocetky až tam v přítmí

Do Tvých limetkových očí bodnu ty své
Neuhneš, protože to prostě nezvládneš
Můj podbříšek s Tvým je protileh
Jak kuře v jogurtu- jsi má Bangladéš

Zaříkávač prostořekých pramenů v očích
Strništěm Ti drápnu krk, tepnu krčnicí
Jak dva sobi z Vodky ležíme v odpadcích
Medvědi s brčkem z Fruka v oku, kvičící

Promítáš mi své bohapusté sny, takám
Přepnu Tě na kanál „děvče nespi, zař“
Svět je nekonečno, když není kudy-kam
V Tvém bio-cyklu jsem vrchní hodinář

Čas paži v paži s Tebou trávím odhodlaně
Na meziplanetárních cestách nezpomaluj
Duše Tvá i vzhled odcizené z mladé laně
Prysk mé touhy zesil, zpět ke mně ventiluj

…podlahovou krytinou provlhá můj výron, když nejsem s Tebou já, ale „on“…
Autor Mladý pán P., 09.02.2009
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

znovu jsem se vrátila - a pořád se mi líbí

11.05.2009 18:47:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Četla jsem Tvých pár básní a spíš bych je všechny řadila do rubriky sex:-)Máš zajímavá a nově znějící slovní spojení, je to inspirativní, jen bych s tím šetřila, je to jako se šafránem...

16.03.2009 21:46:00 | Jana Marie

víš co... moc hezká ale... ;o)
a roboti že YEY!

09.02.2009 07:57:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí