Boj

Boj

Anotace: ..

Když se ráno probudím,
hned zápas svádím.
Dva proudy ze mne plynou,
dva opačné póly.

Dva světy se ve mně rvou,
mé já je tou kořistí.
Jednou vzorná ženuška,
jindy děvka prokletá.

Když mám všeho nad hlavu-
sbalím se a -ujedu...

Chceš být milá, bohužel,
ty neumíš být anděl...
Autor saralara, 09.02.2009
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, kikis, enigman, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí