Pá!..

Pá!..

Anotace: .. mizím

Pá, mizím v hloubi vesmíru
ze Země.. tak a tečka
nechci se s ní jak ve víru
otáčet dokolečka

třetí kosmickou rychlostí
po hyperbole - juchuúú!
slzy vysouším lítosti
z očí v řídnoucím vzduchu

mé tělo Slunce oblétlo
naposled s jeho stínem
až teď se měním ve světlo
v prostoru nehostinném

jeden ze šesti miliard plách
sám a prý nikdo druhý
nechá na své sny sedat prach
i orbit bludné kruhy

křižuju jiný paprsek
je to zář jejích očí
v strachu, abych ho neprosek
obloukem od mne bočí

paprskem být je báječné
pročpak chci mít zas tělo?
(když potkám zář a na tečně
s ní by se líbat chtělo)
Autor Petbab, 09.02.2009
Přečteno 404x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, DalfaSalfa, sophia92, Holis, enigman, Manon.H, LucQa, NikitaNikaT., Lota, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

09.02.2009 23:49:00 | NikitaNikaT.

Vesmírně pojatá báseňka.

09.02.2009 21:23:00 | Psavec

Jen zůstaň ... Tvé verše by tu moooóc chyběly :)

09.02.2009 19:53:00 | toužím.jít.dál

:) Nemiz..

09.02.2009 17:07:00 | Simísek

vesmírné proměny, krásné

09.02.2009 16:31:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí