Jsi moc daleko

Jsi moc daleko

Anotace: Daleko je kolikrát od srcde k srdci

Tak ,jako slova něco zdělují,
tak polibky klid do duše vracejí.
Nad polibkem tvým teď přemýšlím,co milování...
vše dálka roztříští,
tak jaké pak se vžívání.
Co prostý život vlastně je?
Snažit nedělat si závěje.
Jen vedle sebe jít a v těžkých chvílit chtít podpořit.
Nevím jaký člověk jsi,
jen to tuším v mysli svý.
Vše se hezky poslouchá,však přítomnost paží,
když není,
je věc bezduchá.
Přec za vše ti moc děkuji,vím,že zbytečně se strachuji.
Autor prostěholka, 09.02.2009
Přečteno 339x
Tipy 10
Poslední tipující: Modrý Adept, Oťas, jedam, strašidýlko-střapatý, Kapka, enigman, BArBArKO, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí