HÁDANKA SFINGY

HÁDANKA SFINGY

Anotace: ...

U brány města sfinga čeká
s hádankou - Poznej sebe sama
Cesty se rozbíhají do daleka
a stále zavřená je brána

Můj krok se tím víc zpomaluje
úzkost mi hrdlo stále svírá
Co když tě nikdo nemiluje ?
Než strach ať silnější je víra !

Nádoba mysli vyprázdní se
Já prosím Boha o dar obnovy
Kéž zmatení protrhnu sítě -
to není jen hra se slovy

Někdo tou branou musel projít
Někdo už tady přece byl
Vejít může jen malé dítě
či ten kdo nikdy nezradil
Autor Markéta Hl., 10.02.2009
Přečteno 276x
Tipy 15
Poslední tipující: BArBArKO, Kapka, René Vulkán, Acheiron, nrocinu Jednorožec, enigman, Skalsky Pavel, labuť, Mbonita, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomuhle rozumím a dávám ST***
.
Zavři oči, nech se vést srdcem a vejdi.

10.02.2009 14:13:00 | nrocinu Jednorožec

St *

10.02.2009 03:29:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí