ROMANTICI KŘÍDEL

ROMANTICI KŘÍDEL

Anotace: /kolik je na světě romantiku/

Miluji modré nebe
vážky nad řekou
prosím chci tebe?
než slova proletnou
V řádcích slova plují
a přesto žalují
vyskok,potom pád
svět který lásku
nutil nás krást
na očích pasků
nepoznanou krásku
zlamanych střípku snu
Romantici zlomených křídel
stín co nikdo neviděl
čas i malo zaviděl
v lahvich se utapěl
Zbytky svého svědomí
sto krásných stínu
kdo se ti odmění
když stinum uniknu
sebe nevidím
ve snu tapu
drobné neměním
do kanalu hazím
když měním své sny
jako poslové
romantiku zlomených křídel
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.02.2009
Přečteno 243x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pastička, Psavec, WAYWARD, kikis, Štířice, Zasr. romantik, Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

22.02.2010 14:52:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí