Blloudění #1

Blloudění #1

Anotace: Originál v angličtině napsala amatérská autorka, která si říká LunaFlower. Já jsem to přeložila. Tahle deprimující díla jsou jedna z mých nejoblíbenějších. Hezké počtění!

Bolest. Prudká, spalující bolest. Oheň.

Panika.

Pomozte mi někdo. Prosím.

Světlo, tma.

Žár, chlad.

Mokro, sucho.

Zmatek.

Víc bolesti. Zatraceně, taková bolest. Za hranicí snesitelnosti.

Pokouším se křičet, žádný zvuk.

Rty se pohybují, žádná slova.

Muka, znecitlivění.

Hluk, pachy.

Chuť. Hořkosladká.

Sykot vzduchu, šepoty, zájem.

Křik. Blízko, pak vzdálený.

Vzdálený, v nedohlednu.

Nic. Pronikavé vědomí.

Zvláštní vnímání, oslepující jas.

Barvy, mnoho barev, západ slunce, východ měsíce. Děti, hudba, smích.

Světlo, beztížný stav, plavání, létání.

Odchod, sbohem.

Osvobození, úleva.

Důvěrný hlas,

Něžný, láskyplný.

Měkký, sametově měkký.

Pohlazení.

Polibek.

"Ahoj, má lásko, čekal jsem na tebe."

Klid.
Autor Christel, 16.10.2004
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí