Obejmout život

Obejmout život

Anotace: moje výlety

Umět tak být propojen
jak s zemí,tak i s hvězdami...
vesmírnou láskou opojen.

Větrem se nechat učesat
a slzy ukrýt v kapkách deště,
svou auru zjasnit barvami duhy
a vítat Radost..ještě....ještě!!

Potkat vrcholky hor třpytíc se sněžným leskem
usednout do jejich ticha
pak roztáhnout paže své a letět...
jak ptáci lehce světem.

Najít útěchu ve větvoví stromů,
které poskytnou svou něhu stínů
zaposlouchat se do šumivé písně
a vracet se do nich,jako domů.

Slétnout na dno oceánu,
svou hruď ozdobit si korály
nechat se unášet svobodným proudem
za doprovodu vodního chorálu.

Celý svět jen tak obejmout..
stačí však obejmout svou duši
a dopřát jí,co jí nejvíc sluší...
Tvoje láska k ní.
Autor prostěholka, 10.02.2009
Přečteno 410x
Tipy 12
Poslední tipující: Modrý Adept, Oťas, zzlatý, Mounkey, kikis, jedam, Kapka, enigman, WAYWARD, BArBArKO
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké představy...

17.02.2009 17:15:00 | zzlatý

Moc krásné!

17.02.2009 16:15:00 | Mounkey

Mně taky líbí...

10.02.2009 23:24:00 | Kapka

...mi se to líbí ST

10.02.2009 19:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí