O nás ... Bez nás

O nás ... Bez nás

Anotace: ále tak sem tak hledal inspiraci a nakonec to slízli naši politici.

Nahoře prasata
ze zlatých koryt
otruby žerou
jen sedí a kynou
a na lidi serou.
Přemýšlí pouze
co s cizinou směnit,
s němci či židy,
jdou jen za vidinou zlaté žíly.
Jen na sebe myslí
jak nejlíp si nahrabat
vůbec jim nevadí
že k zániku vedou ten náš stát.
Lež zas více se cení
je nad pravdu povýšena
a sladká svoboda
k smrti je odsouzena.
Autor Johny Styx, 10.02.2009
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: KarelH, Discordia, kikis, angelicek, Uriziler
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí