Bloudění #2

Bloudění #2

Anotace: Originál v angličtině napsala amatérská autorka, která si říká LunaFlower. Já jsem to přeložila. Tahle deprimující díla jsou jedna z mých nejoblíbenějších. Hezké počtění!

Dospěli jsme do síly, dospěli jsme do hrdosti
Ve stínu hřibovitého oblaku…

Waiting for the Hammer to Fall - Queen

Čtyři minuty, toť vše, co mám.

Čtyři minuty, abych ti pověděl, co všechno pro mě znamenáš.

Všechno, co mi náš společný život dal.

Radost, slzy, štěstí.

Ale když hledím do tvých očí, uvědomuji si, že nemusím.

Není v nich strach, žádná obava.

Jen láska a porozumění.

Klidná akceptace.

K tomuto náš svět dospěl.

Sirény a varování,

Běh, úprk,

Avšak my neutíkáme.

Stojíš tu, náruč doširoka rozevřenou.

"Obejmi mě", šeptáš.

A spolu, navzájem si v náruči, vítáme nové svítání.

Oslepující bílé světlo nás stravuje.
Autor Christel, 16.10.2004
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí