Bloudění #3

Bloudění #3

Anotace: Originál v angličtině napsala amatérská autorka, která si říká LunaFlower. Já jsem to přeložila. Tahle deprimující díla jsou jedna z mých nejoblíbenějších. Hezké počtení!

‚Bolí to.‘

‚Já vím, miláčku, já vím.‘

‚Budu…‘

‚Pššt.‘ Mokrá látka na vlhkém a studeném čele.

‚Je čas.‘

‚Já vím.‘

Slib bude dodržen. Slib bude vykonán.

Podivně klidné ruce sahají do skrýše a vytahují hromadu léků proti bolesti.

‚Miluji tě.‘

‚Já tě taky miluji, můj nesladší.‘

Pilulky jsou rozlomeny a násilím vloženy mezi vyprahlé rty, poté ztěžka polknuty.

Patnáct minut ke splnění účelu.

‚Cítím se tak ospalý.‘

‚Teď musíš jenom odpočívat.‘

‚Měli jsme se dobře, co říkáš?‘

‚Nejlíp.‘

Oční víčka se zachvějí, zavřou, už nikdy znovu neotevřou.

Poslední polibek.

‚Dobrou noc, můj sladký princi.‘
Autor Christel, 16.10.2004
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí