Transformace

Transformace

Anotace: bla bla bla

Napsala jsem báseň
a byla jako tadle,
ten,kdo si ji přečet,
zatvářil se zvadle.
A proto se nezlobte,
jakým způsobem jsem to napsala,
píšu tak,jak mi huba narostla,
slova nemytá a nečesaná.

Kritikové moji,mám vás tolik ráda,
když mi neříkáte,že je to paráda,
samý co je to a co je toto,
píšu ale pouze proto,
že mě to baví,
jinak říct nic neumím,
situace nespravím.

Slova k slovům skládám,
básně věnuju všem zradám,
všemu,co mě zranilo,
co mi kdy ublížilo,
protože me to ohromně posílilo.

Nikomu se nedá věřit,
nikomu se nedá svěřit,
a já dál se transformuju špatností,
nejsem dobrák od kosti
ani od zlosti...
Autor Grizzzelda, 11.02.2009
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: vílí křídla..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám to podobně... pěkně popsáno

11.02.2009 18:59:00 | vílí křídla..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí