Strach

Strach

Anotace: ...jen pocit...

Znáš snad ten pocit, vteřinu před bitvou?
Znáš chvění rukou, tu činnost nezbytnou?
A křik havranů, co zvěstují návrat,
temného knížete, ze světa záhad?
Slyším zpěv Valkýr, bojovnic chrabrých,
už musím jít, do světa padlých.
Ochably paže, povolí sevření,
Tohle už na světě, snad nikdo nezmění,
když přišel ten polibek, od dámy smrti
v tu chvíli slyšel jsme jak sekery drtí,
nepřátel štíty padají k zemi,
ale co z tohom vše jedno je mi,
krev teče dlaněmi, hoří mi břicho,
všecko mám v prdeli, slyším jen ticho...
Autor Silent_Assasin, 11.02.2009
Přečteno 364x
Tipy 11
Poslední tipující: Eiffel, Romana Šamanka Ladyloba, SvenHassel, 5thelement, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, Sllunce, Kyle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

12.02.2009 11:34:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí