Pláč vězně

Pláč vězně

Anotace: Někdy člověk klesá ke dnu stále níž a níž...

Sedím v temné místnosti,
chlad a úzkost obklopují mě,
kdos hází mi na zem jen kosti
a já nic – jen stále sedím ve tmě.

Snažím se na svět pohlédnout
na tu krásnou zemi,
okénkem však nelze prohlédnout
pořád smutno bez světla je mi.

Nejen tma sužuje mě tolik,
také pouta – těžké to kovy,
které dny tu budu dál – a kolik?
Tíha na mě padá, jak na hřbitově rovy.
Autor kamich, 11.02.2009
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pocit znám..nezoufej,zas bude líp!

11.02.2009 22:31:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí