Koule z papíru

Koule z papíru

Anotace: "K"

Ne vždycky se vyplácí být ..

>>> Dychtivý <<<

Zvědavě rvát druhým dlaně od sebe,
ptát se, proč koule v dlaních nezebe.
Když sněhobílý nádech má..
vždyť měla by být studená ..

Ta koule z bílé utkaná ..
Však počkej .. jaký povrch má..

Kdysi býval zřejmě hladký,
zpívaj žmolky hrbolatý.
Kdysi býval k rukám něžný,
však teď ty hrany nebezpečný ..

Říznout kůži dokážou ..
když konce sílu prokážou..

>>> Lekl se <<<

Ten..
Jenž dychtivostí oplýval,
co dlaně silou rozvíral.
A pak se lekl ostrých hran,
krev nebyla zrovna daň..

Co postrádat by možná směl..

Od té doby velmi přísně,
dlaně moje k sobě tiskne.
Kouli v rukou silou drtí,
nejen kůže tiskem trpí..

Svět v těch dlaní - přec byl můj ..
Autor Analisieren, 11.02.2009
Přečteno 311x
Tipy 12
Poslední tipující: excited, Slečna z konce duhy, Jiparo, kikis, vapiti, Kapka, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ráda jsem se k tvým dílům zase vrátila

16.02.2009 14:23:00 | Jiparo

zaujala, velice...

16.02.2009 11:03:00 | kikis

Zajímavý nápad, básnička se mi moc líbí.

12.02.2009 14:39:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí