N.S.V.

N.S.V.

Anotace: Nesouvisející Snůška Veršů

Sedím a civím
jak za okny sněží
stále všemu se divím
nechápu o co tu běží.

Do spánku pomalu
vkrádá se strach
měl jsem už na málu
leč zvlhl střelný prach.

Na čepeli nože
odraz měsíce
postavy v kápích
toť vrahů tisíce.

Na křídlech noci
tiše se snáší
vše má ve své moci
pocestné straší.

Vlci již větří
krvavou hostinu
když pět svatých bratří
poslali do plynu.

A řekl bych
že teď už končím
neb mi došla slova
a rýmy.
Autor Johny Styx, 11.02.2009
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, kikis, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí