Máš křídla

Máš křídla

Anotace: /a v nich je náš svět/

Máš křídla
věčně zlomená
tvá nevina
tě usvětčí
že v cízích dláních
hledáš bespečí
uložíš bez rozpaků
svá málá tajemství
nikdo z nás se nerozbrečí
před cilem v bloudění
nebudu se smát
co ve chvili se ztrácí
když jen se vrací
zmizelé sny
když smulu
rozdám na počkání
věřím slibu
z toulání
listky z dlouhých cest
nemusí nikam doletět
máš křídlaa v nich je celý svět
tak to začiná
i končí zaroveň
nic tě nepřesvětčí
že v těch dláních
utápíš se hned
A HLEDÁŠ BEZPEČÍ
HLEDÁŠ BEZPEČÍ...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.02.2009
Přečteno 286x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, kikis, jedam, Markéta Hl., Mbonita, Kapka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

22.02.2010 14:56:00 | PIPSQUEAK

pěkná, neovládla jsem se a dala ST, asi pro ta křídla...:o)

12.02.2009 17:55:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí