Zimní pálenka

Zimní pálenka

Anotace: ...jsem celej den tak trochu pod vlivem...

Sněhové vločky kvasí v sudu,
sud kutálí se dolů,
dolů ze svahu klopýtá po kamení.

Svět rudý není,
slunce nezapadá
a přesto končí den
a já
pálenkou omámen
otvírám další sud.

V baráku prázdném,
baráku bez oken
jsem v mlze potopen,
v mlze za svýma očima.
Můj stín další láhev načíná.

Co vykvasilo v zimě v sudu,
sněhové vločky, cukr, splín
zhluboka hltám, ústy, nosem...

Doufám, že zítra nezaspím,
až probudím se s prázdnou hlavou
někde kde neznám postel, stůl,
až probudím se ráno v půl...

Snad probudím se právě včas
dát vypálit zas nový kvas!
Autor Bůchví..., 12.02.2009
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Alasea, jedam, Mbonita, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední rým je nejlepší :-) Otvírat naráz sud i flašku ?? Vítej do klubu :-D

12.02.2009 23:59:00 | Jarin Kalin

vidim ted ve vsem jen beznadej, tak se nezlob...

12.02.2009 21:32:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí