Zklamat...

Zklamat...

Anotace: Jedna z mých "slabších" básní zaměřená na to, že se ze mně stává sobec, co v životě nic nedokázal ...

...Už nevím, co chci.
Vše, co mám ráda
Ztratilo se v mlze,
A mé tělo strádá.
Jediné, co dokážu je zklamat ...

Propadám samotě
Jsem v tom sama
A ztracená v té temné,
černé temnotě.
Jediné, co dokážu je zklamat ...

Milovat a zemřít,
Chtít a nenávidět.
Dary nepřijímat,
a za sebe se stydět.
Jediné, co umím je zklamat ...

Utkví mi ve vzpomínkách
Jen jedna věta:
„Jsi sobec, umíš jen zklamat!“
Problémy světa ztrácí se ve mně
a já myslím jen na sebe...
Dokážu jen ostatní zklamat ...

Ubližovat a zklamat,
snad je to věc lehká,
jak všechno zachránit,
to je věc těžká...
Jediné, co umím je zklamat ...
Autor Philosophic Theory, 13.02.2009
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic si z toho nedělej, mě se to s tím zachraňováním taky moc nedaří

13.02.2009 14:30:00 | Markéta Hl.

Je pravda, že temná temnota to moc nevyšperkovala, ale jinak to není zas tak špatný sebereflexivní plod.

13.02.2009 12:11:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí