Roztrhaná tapeta

Roztrhaná tapeta

Anotace: Taková snová... i když je všechno špatně, nakonec to nemusí být k neprospěchu

Svět bez zítřka
načrtnutý na roztrhané tapetě
rozmoklý deštěm

Voda nese tě
někam kde smyté barvy páchnou
po moči
a uzeném

Modré zelené
žluté rozteklé slunce
proplulo žíly ve tvé ruce
nafouklo je
propálilo tobě to nevadí
koupeš se v rozteklé duze

Napnuté struny tě zadrží
na nohou závaží
a ruce svázané
a oči bezbranné
sledují okolní stoku
nemůžou

Roztrhaná tapeta vzplála
barvy ale neshoří
barvy odpluly do moří
hoří jen prázdno

A to hořet může
Autor Bůchví..., 13.02.2009
Přečteno 298x
Tipy 15
Poslední tipující: Alasea, Judita, enigman, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Mbonita, nejsembásník, Anita Buchtová, Striptérka, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hoří moje srdce - doufám, že pak už nebude tak bolet...
hoří...půjdem se ohřát?

13.02.2009 19:47:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí