Tony, práce na plný úvazek

Tony, práce na plný úvazek

Anotace: Tony, práce na plný úvazek

Jméno? Jakub Filip.
Povolání? Tony.
Tony, po celý život.
Nemám postaven plot.

Snažím se ničit nudu,
zavolej, pocítíš-li prudu.
Dám obraz tvým snům.
To je ten můj velkolepý um.

Tony, práce na celý život,
neteče mi nikdy do bot.
Mám tam velkou vrstvu ponožek,
místo bot využívám vždy holínek.

Tonymus, nové životní odvětví,
kde vždy dáme k sobě své hlavy.
Kde tě Tony chytne za nohu,
když padáš zlitéj od stolu.

Jsem tvůj anděl strážný,
jsem rychlý, dlouho trvající.
Své služby nabízím všem,
kteří nevědí, co s dnem.

Jsem s tebou až do skonání,
Tony, to jest mé povolání.
Využij proto mých služeb
a dočkáš se všech svých tužeb.
Autor James Tony, 14.02.2009
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Liv, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To by se mi vážně hodilo.

16.02.2009 20:39:00 | Liv

naopak

14.02.2009 19:57:00 | James Tony

Pobavila, nevadí?

14.02.2009 16:37:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí