Ťukání na poustevníkovu kapsu

Ťukání na poustevníkovu kapsu

Anotace: Bzz...

..pár zbytků pro krysy, posílám já tobě
a s díky že nejsi v hrobě
piju horkou slast z kalichu o tvaru kristovy hlavy
a nenápadně pokukuju po tvé rodině.

A než mi krůpěje kakaa polechtají krk,
tobě uběhne den coby havraního oka mrk.
A než naběhne ti žíla ,usměv prosebný,
já pojedu na lyže s klukama z léčebny.

Pak slunce Západ příjde k nám
a nastřelí nám víčka na temeno lebky
A ty konečně , budeš mít to po čem toužíš
a já konečně ,uvidím Konec
Autor LaBiL, 14.02.2009
Přečteno 296x
Tipy 9
Poslední tipující: kjetilka, Agniezka, Psavec, zlomeny srdce, Romana Šamanka Ladyloba, Shimy, kikis
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow ! husté

16.02.2009 17:25:00 | zlomeny srdce

zaujala

16.02.2009 16:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

opravdu zajímavá... nejvíc mě zaujala ta třetí ćást

16.02.2009 16:26:00 | Shimy

Excelentní, zajímavá, s překvapivé obraty, myšlenka na kakao:-)

14.02.2009 19:21:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí