Pohádka o Květušce

Pohádka o Květušce

Anotace: ...

Košilka z lučních květů,
rty, tváře ze sametu.
Na zimu mrazem se sklání,
rampouchy Květušku raní.
Však zjara za času otvírání studánek,
vlasy jí rozcuchá chladivý vánek.
A v létě, když odkvetou první květy,
tančí si s větrem pohádkové piruety.
Smutným podzimem, opadaným listím,
na sklonku života své chyby zjistí.
Autor Inge, 14.02.2009
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, NikitaNikaT., enigman, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, milé a jemné veršíky...

15.02.2009 13:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí