Bianka

Bianka

Anotace: ...

Bílá lilie v záhonů růží a kopretiny,
trny obrostlá pro obranu,
tvá síla a laskavost vyčnívá nad naše viny,
někdy lže a i já občas klamu.
Blanko, silou svou bojovnice citů,
píšu ti báseň v pavilónu holobytů.
Jsi kapkou v moři a v kapce bývá síla,
veškeré křivdy jsem vám již dávno odpustila.
Autor Inge, 14.02.2009
Přečteno 248x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, denebrin, NikitaNikaT., enigman, Psavec, Markéta Hl., 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to krásný nádech jisté něhy a pocitů...

15.02.2009 13:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí