Chvilková

Chvilková

Anotace: včera mě napad verš a už to jelo...

Sbírka: Noční vítr

Někdy se na tebe tak podívám
(na život jsme totiž dva...),
nechtěl bys být někdy zase sám?
Já okolní svět často nevnímám,
ostatním lidem se záměrně vyhýbám.

...ále, jsou to jen chmury,
chvilkové můry...

Život je pod psa, ale žít ho je psina,
i se vším, co v něm ještě dřímá
- nad tou myšlenkou mě závrať jímá -
jsem snílek a už mi není zima.
Autor Willou, 15.02.2009
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: zlomeny srdce, Zasr. romantik, Ladyelf, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chvilku tady, chvilku tam, chvíli spolu, chvíli sám, hlavně že své básně mám :-)

15.02.2009 16:40:00 | Kapka

život je vlastně moře chvilek..
uplakaných i těch co se smějí..
je vždycky lepší býti snílek..
ačkoliv se různé věci..
dějí..

15.02.2009 10:38:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí