Nicotné niterno

Nicotné niterno

Anotace: To víš

Nicotné niterno
v bezcenném slabikáři
děravé prázdno
v zapadlém slunečnu
(to víš má drahá)
nevyhraješ snadno.

Možná to nejde.

"Smím prosit?"
"Smíš platit."
"Za co?"
"Za tanec přece"

Ač tančit neumím
mám já v kapse dost
v bezcenném slabikáři
v obleku budu host

Niterné slunce
zapadá v nicotu
Autor Human Shadow, 15.02.2009
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Anye, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí