Nechtěná

Nechtěná

Anotace: Jak jinak si asi teď připadám...Musím se vzchopit a stát se trochu jiným člověkem...

Připadám si nechtěná,
jako dva nože v polévce,
jak dečka bez dítěte
v kolébce,
jak otrok bez pána,
jenž chce bičem přijít k úrazu,
jak opadlé peří havrana,
jak zlatý rám bez obrazu.

Tolik upřímných úsměvů
a stovky krásných vět.
Jak jsem jen mohla uvěřit,
že zrovna mně patří svět?!

Nepatří mi nic...
Žádný princ z pohádky,
žádný sen o citu,
žádný dopis z obálky,
jen samé pohledy ze soucitu.

Nechci mít víc...
Chci jen být dívka,
co umí být spontánní,
která ví, co má říct,
a nemá před vším zábrany.

Jsem nechtěná,
protože se skrývám ve své ulitě.
Jsem v ní zavřená,
neumím vylézt, asi se bojím
a možná chci jen slyšet: "Počkej, najdu tě!"
A potom budu moct poznávat vše,
čeho jsem se kdy bála.
Budu umět mluvit a poznávat se,
hlavně se už nesmím vrátit tam,
kde jsem tak dlouho stála...

Končím s mým pocitem,
že jsem nechtěná.
Teď svlékám kůži
a začínám nový život.
Snad jsem na něj připravená...
Autor svacinka.A, 15.02.2009
Přečteno 573x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Flamy, Romana Šamanka Ladyloba, Duhová, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju! Já vím, že to není přesné jak hodinky...ale ono se mi v tom už raději nechce nimrat...

15.02.2009 17:50:00 | svacinka.A

budu si teď připadat trošku jako saddova...ale tak co už... =D je to upřímné to ano,rytmus není přesný ale nijak výrazně to do uší nebije... jinak moc pěkné =)

15.02.2009 17:44:00 | Duhová

Děkuju...ano...je pravda, že je to upřímné...

15.02.2009 17:13:00 | svacinka.A

ST...čišela z toho upřímnost.

15.02.2009 17:11:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí