Do kola

Do kola

Anotace: Sednul sem si a začal psát...jenom tak

Sednul sem k počítači
Chci psát báseň nevím proč
Ve svém srdci blízko k pláči
Semnou do té básně vkroč

Čtyři řádky na papíru a venku sněží
Hledám s vámi sílu a dýchám stěží

Pondělky fakt nemám rád
Zase práce, někdy je to na infarkt
Uteče to, jako každý den
Večer usnu a budu snít svůj sen

Jednou je to nahá dívka
Další den zas nová fábka
Usínám a zdá se mi…

Vidím tebe nebo tebe, nevím neznám vás
Někdy mě sen zebe,i když zpatřím krásu krás
Vidím stromy, vidím slunce a pod ním tebe
Nad hlavou máš krásnou zář

Jsem se vzbudil už je deset
Musím vstát a kouknout se kdo mi dal komentář
Autor casanova88, 16.02.2009
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: Akrij8, Sladkalu, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký myšlenek proud...líbí

20.11.2010 00:18:00 | Sladkalu

jo dneska venku hezky sněžilo,
kéž by tvému žalu se ulevilo ...

16.02.2009 11:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí