Dveře v sedmém nebi

Dveře v sedmém nebi

Anotace: .......

Jen ty dveře
V sedmém nebi nenacházím
Jen ty dveře
V sedmém neby nejčastěji ztrácím

Jen bez života
Vdechuju smrt
Jen plná láska
Přežije smrt...

Klepu na ty dveře
A vídím ráj.
Klepu na ty dveře
Ale život mi pohasl v tu stáj.

V stáji,přišla sem o život
A tam též zustanu
Ještě musím najít
Bez smrti neodejdu

Ten závěs mých přání
Se řítí do hrobu
Jen ve snaze milovati
se v útrovby žřítím..
Autor bettuš, 16.02.2009
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jiparo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí