Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ...z polštářů...

Hlava na polštáři
z krásných dívčích snů
a v ní realita
života zralé ženy.
Nostalgicky vracím se zpět
do těch dnů
jakými radostmi a stesky
byly utvářeny.

Více složitých křižovatek
nyní stojí před námi
málokdy stačí
se jen jednou rozhlédnout.
Nerozvážnost umí
způsobit velké šrámy...
Zvládli bychom pak
do očí si pohlédnout?

A tak jdu životem
po cestách necestách
duše má prožila
už nejeden těžký střet
mnohem lépe umím
rozpoznat upřímný vztah
je prý jen na mě
jak budu si život utvářet.

Jedno vím...
večer zas položím
hlavu do polštářů
z krásných dívčích snů...
Autor Lorraine, 16.02.2009
Přečteno 324x
Tipy 43
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, toužím.jít.dál, WhiteSkull, Oťas, Holis, WAYWARD, 5thelement, M.V.Jung., pavlis, s.e.n, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásně pocitová a myšlenková ...

07.03.2009 10:44:00 | toužím.jít.dál

pokud by se dal supertip udělit 100 x za sebou , máš je všechny, kamarádko, tahle je naprosto dokonalá !!!

18.02.2009 20:33:00 | pavlis

Citlivá,snivá a upřimná báseň.
Dotkne se citů snad každé ženy.

18.02.2009 10:34:00 | s.e.n

Moc se mi líbí! :-))

17.02.2009 09:28:00 | poustevník Jirka

Pěkná báseň a dobře myšlená.

16.02.2009 22:22:00 | Bella.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí