S úctou dál

S úctou dál

Anotace: ...

Jdu s úctou hlubokou,
hlavou sklopenou,
dál.

Krok a další na přes rok.

Jdu s láskou v srdci
a duší raněnou
vlastním egem
sám.

Na hliněné podlaze svých pocitů,
v obětí rty splývají.

Své bolesti skrývají.

V něžnosti mnoha okamžiků se konečky prstů sbližují,
tancují po rozžhavených uhlících,
riskují a vědí že nevědí.

V bezbřehosti vlastní nicoty stále milují,
po nocích ve snech malují prstem po oblohách obrazy
o své vlastní budoucnosti.
*************************
Když ON nemůže,
hladí a konejší.
Když ONA se rozstůně,
heřmánkovým polibkem vyléčí
a v náruči utěší.
*************************
V každé cihle čtyřech stěn
je cítit jejich sen
o domovu plném lásky
o dětském řvu bez nadsázky
a také o stáří ...

Tak proč to má skončit?

Protože se snaží žít?

Nebo protože nevědí jakou cestou mají dále jít?
Autor vapiti, 17.02.2009
Přečteno 397x
Tipy 29
Poslední tipující: floreciente, fab four, Holis, hostmen, zlomeny srdce, Joseline, Noc17, carodejka, enigman, Lucie Teru, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krása snoubená s něhou...
úžasně napsané

08.04.2009 09:06:00 | floreciente

Tak krasna slova zivot psal
kdyz clovek verne miloval
jdi stejnou cestou zas a zas
a podej ruku az prijde cas.
Cloveka k cloveku vzdy nezna laska poji
Bůh nikdy nerozloučí co jednou navzdy spoji.

Moc krasne.

17.02.2009 23:01:00 | carodejka

Má to smutnou myšlenku, řekla bych, že reálnou... dobrý obsah, dobře napsaný.

17.02.2009 17:16:00 | NikitaNikaT.

Nemám co říct, líbí se mi..píšeš hodně..jak to..impulzivně? Ano..má to sílu :-)

17.02.2009 16:46:00 | Chancer

nádherná :) povedla se ...

17.02.2009 16:03:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí