Ztracená

Ztracená

Anotace: ...někdy se stane, že život přeroste přes hlavu a Ty jen hloupě koukáš a netušíš, co dělat..

Ve které posteli zůstaly mé zdí obehnané hrudníky
pod kterými mosty se scházela má stehna s rukama černých manželů
před kolika očima jsem seděla nahá na barové židli
kolik koketních úsměvů jsem rozdala z chvíle nudy
které beztvaré obličeje si všimly mého znaménka pod levou lopatkou
A s kým jsem ztratila i ty poslední zbytky samy sebe
Autor Zápěstí, 17.02.2009
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: Simísek, enigman, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Otázky, nebo odpovědi?

17.02.2009 22:00:00 | Simísek

Krasne myslenky s otazniky.

17.02.2009 21:30:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí