Chaos

Chaos

Anotace: Neumíme rozpoznat podstatu.Vše je buď černé,nebo bílé

Sedím a poslouchám ticho
šeptá mě mlčky do uší
pravdy světa,
co nahlas říkat se nesluší.

Našeptávají mě šklebivé hlasy
"Chtěj všechno",jdi přes mrtvoly
svou řečí rozštípaly mě sluch
je v tom čpivé peklo,stejně tak i Bůh.

Dobré rovná se se zlým
i čistá duše rodí hříšníky
nečekej laskavost od života
to ty si nestav z krachů pomníky.

Tak umět krásu a laskavost vidět
třeba v pohozené zdechlině
nedat na odpor
a vše přijmout prostě,nevinně.
Autor prostěholka, 17.02.2009
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Modrý Adept, Oťas, enigman, BArBArKO, kikis, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí