VLTAVA

VLTAVA

Anotace: Báseň o přecpanosti hnusem pražského města!

Hladina Vltavy stoupá
strachy se třeseme
půl dvouset blíží se

V záchrané přípravy doufat
zbytečné obavy
půl dvouset blíží se

Zastav se na chvíli
napij se z vlny
zastav se na chvíli
já jsem již plný

Zastav se na chvíli
pokloň se králi
zastav se na chvíli
mně záda bolí

Město pražské zvláštní nádoba
Vodnické království rozsvící!
Autor Orlok, 07.10.2005
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí