prach

prach

Anotace: posnídaňová variace

v kolovratu
vratných pravd

jsem chtěl
přísti
mnoho zlatých
nití

a krach jsem považoval
za další výzvu

a při tom všem býti
tím kým jsem

jen jsem netušil
jak to je těžké

mnoho zlatých nití
je jen prach

a v ten se obrátí
i slunce jež mi svítí

ve věčnosti
jen menší věčnost

a jestli nakonec čas
není jen strach
Autor radexk, 18.02.2009
Přečteno 260x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, Quigleika, mangie, enigman, Jiparo, Egretta, René Vulkán, dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí