Nešťastně šťasten

Nešťastně šťasten

Anotace: nenaplněná láska

Nešťasten a přece tak šťasten
já s dívkou šel však ta mi nepatřila
životem bídným zcela otlučen
o touze šílené má duše snila.

Pro lásku která nechtěla mne znát
pro všechno drahé v tomto světě
plamenem citu chtěl jsem plát
a dojít chtěl jsem k slastné metě.

Jíž láska je však jen ta naplněná
mě nepřeje snad vyšší moc
naděje pro mne nemá jména
a život můj je temná noc.

Dívenko sladká o tobě jen sním
tak neskutečně krásný sen
kéž tebe lásko milovat už smím
života noc pak promění se v den.
Autor Skalsky Pavel, 18.02.2009
Přečteno 247x
Tipy 13
Poslední tipující: zlomeny srdce, René Vulkán, Zasr. romantik, labuť, Markéta Hl., Mbonita, nrocinu Jednorožec, Quigleika
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to vždycky dobré, přál bych Ti naplnit nejen číši vína, ale i trochu toho štěstí, které k životu patří. Přátelsky ROMAN*L.

18.02.2009 11:41:00 | rybí prdy

Jejda, smutek z ní dýchl...

18.02.2009 11:08:00 | labuť

Líbí se mi

18.02.2009 10:43:00 | Markéta Hl.

Pokud bude dal takhle zit ve tve fantazii, zustane navzdy krasna ...

18.02.2009 10:19:00 | nrocinu Jednorožec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí