Jako

Jako

Anotace: ...jako cokoliv pro kohokoliv

JAKO

Jako vánek kolem obočí
jako tenká nit na ramenech
jako paprsek zpoza mraků
jako satén na prstech nohy

jako tichá noc při usínání
jako ranní chlad na rtech

..stále se mně dotýkáš,tam uvnitř
a nikde jinde si neschovávám sen,
že mně zachráníš pro víc dechů
a že zůstaneš navždy se mnou...

Jako někdo,kdo tu kdysi prošel
jako cosi,co se ztratilo dřív než našlo
jako někde,kde jsem byl jen ve snu

...připomínáš mi tak moc mně samotného.
------------------------------------------------------------------------------------
stále a navždy nevychladne má dlaň
a tvůj úsměv bude zářit do noci,
jestliže mně přinutíš zůstat stejným.
Stejným jako včera,jako dnes.
Autor fiXXXer, 18.02.2009
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubino 2, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zůstat stejným?
a lze to vůbec?
vždyť život je změna
a přece jde tak těžce
jen nepatrně se změnit ...

18.02.2009 15:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí