Cesta je u konce

Cesta je u konce

Anotace: ....možná tuhle neoceníte ..je psaná právě teď ...muselo to ven ..omluvte třeba špatný slovosled , špatné rýmy ....ale tohle jsem já v celé své momentální nahotě ...

Sundáme masky ....
a hra už je dohraná....

zbývá už jen se poklonit
a z téhle frašky odejít ....

Pravda se stane pravdou
čím dříve je poznaná ....

nechtěla jsem víc
než Tvou lásku ,objetí a klid ...

Jen tápat v temnotě
už mě vážně neláká

život náš utíká
nechci ho přežívat, ale ŽÍT ....

tolik jsem si přála
navždy zůstat s TEBOU

a TEBE teď prosím - nech mě odejít

dávám ti tedy sbohem
můj tajemný černý čaroději

jdi se svými kouzly zas o dům dál

nejen dobré, ale i špatné věci se dějí
ty jako s loutkou jen sis se mnou hrál ...

Jdi dál naším světem
hledej své další oběti ...

já už po tvém boku nepůjdu ....

vzdávám se kouzel ...

pro jedno opravdové

láskyplné objetí ...
Autor pavlis, 18.02.2009
Přečteno 330x
Tipy 29
Poslední tipující: estrellita, Seanko, Holis, jedam, Jiparo, NikitaNikaT., labuť, Anastacia-Jane, Romana Šamanka Ladyloba, Flamy, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžké rozhodnutí ale čeho je moc, toho je moc. Jenom ty víš co strácíš!

11.03.2009 21:41:00 | Seanko

ST! je za upřímnost, city, pocity...

19.02.2009 16:28:00 | NikitaNikaT.

Hodně upřímné a bolavé...ach jo ,o(

19.02.2009 09:03:00 | labuť

:-(

18.02.2009 21:29:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí