Slibné chyby

Slibné chyby

Anotace: a chybné sliby

Trny zdobí růže,
slib, ten dělá muže.
Co když ale časem činy
naberou směr trochu jiný
než jak slovo dané říkalo...?
Že vám se to ještě nestalo?

Když stane se, tak slova obalí se v tér.
Jen povězte, jak pružný je váš charakter?
Autor Brbla80, 19.02.2009
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, zvířenka, zrrrr, kikis, Iva Borecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to líbí a je tam i kus pravdy občas se záměr nepodaří

08.03.2009 07:22:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí