Poušť

Poušť

Anotace: ...

S mrazem přišel ten den
kdy s vlahým vichrem
odvál se barevný sen
Srdce se náhle leklo
a lehce se vysmeklo
z teskně trnové koruny
Pramínky živých vzpomínek
uhasí poslední plamínek
A najednou tak strnule
cítím se zase dospěle
Vnitřní slzy vysuším
kam teď půjdu netuším
Do pouště tiše vcházím
střízlivost pokorně nacházím
Autor Rolnička, 19.02.2009
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Bíša, Holis, Valgor, BArBArKO, kikis, enigman, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkné, myšlenkové...

19.02.2009 17:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí