Výtvarnická

Výtvarnická

Anotace: ...

Před očima se mi míhají
ztracené rybky obrazů
a pálí mě do sítnice
a žerou mi můj chleba.
Smekla jsem baret,
co nosím jenom po večerech,
a zpoza ucha
vytáhla ohlazenou tužku.
Dneska byl den,
kdy štětce vzdaly bitvy
s inspirací...

Sakra!
Zas je ten obraz
smutnější než včera...

Lány v obilí,
kruhy na mantinelech,
doteky vlhké hlíny,
kruhoústí křiklani

míhají se mi

před očima

jako mouchy

v létě...

To byl zas den!
Autor voedor, 19.02.2009
Přečteno 269x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., M.V.Jung., kikis, Tacca, Markéta Hl., enigman, Mbonita, Emira, Kristine Clary-Aldringen, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dobré! :o)

20.02.2009 13:38:00 | NikitaNikaT.

je to fajn:-)

20.02.2009 10:04:00 | kikis

príma?...

19.02.2009 23:36:00 | enigman

neotrele vyrazy, libi se mi to, chvalim i myslenku, pekne.

19.02.2009 19:52:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí