Nesmiřitelné rozdíly

Nesmiřitelné rozdíly

Anotace: part one ( soft version)

A nezáleželo na přítomnosti nikoho
ten okamžik se zrodil o půlnoci,
snad spíše otevíral mrzuté svítání
hudba v mých dlaních hrála melodii
upřímnou jako listopadový déšť
a zdálo se,že se zrodilo

něco nového,snad nikdy předtím
snad nikdy předtím nezrozeného

Jak bych se mohl cítit ztracen,
když jsem se nevydal na cestu?
ani zdánlivý pocit touhy uvnitř
nedokáže vykřiknout,jak moc
jak moc jsi mně změnila
jak moc jsi mně změnila

A nezáleží kolik slov jsem polknul
a kolik úsměvů se ztratilo mezi rty
ten vzduch nasycený vůní tvých vlasů
mně pročistil a já oněměl bezmocí.

.......END OF PART ONE...
Autor fiXXXer, 20.02.2009
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí