Ukrytá myšlenka

Ukrytá myšlenka

Anotace: ...

Nemyslím na tebe, jsi se mnou totiž stále,
když znavená usínám, či tančím v plném sále.
Má hvězdo noční oblohy,
blikající před vyhasnutím,
vojenské zálohy
k bitvě vás nedonutím.
Nemyslím na nás dva,
MY zvolna pohasíná
a zpět se vrací ty a já,
cesta nelehká, dřina.
Jsi přeludem mým, snem a touhou,
kapička za kapkou stává se silnou strouhou.
Návrat je bolestný,
nezměnná rozhodnutí.
Náhodný pocestný
a v nitru zvláštní pnutí.
Tiše, tiše, tichounce,
lehce, lehce, lehounce
ptačí pírko k zemi padá,
jen vzpomínka ta nezapadá.
Autor Inge, 20.02.2009
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: denebrin, losscar, WAYWARD, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jééé ta je rovněž krásná, hluboká a taky ale smutná, odloučení dvou na samotné ostrůvky mezi nimiž je nekonečné moře a těžká cesta zpět. Trochu mi to připomíná Tvou báseň Prudká láska, neseš v srdíčku asi velký kámen, jež ze sebe nemůžeš dostat, viď. -ST-

22.02.2009 10:25:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí