...krátký rozum

...krátký rozum

Anotace: těch druhých...

Prý trpí krátkým rozumem těch druhých...
...a síla prý uniká...
...nevzdoruje bolu v hlavách tuhých...
...a noci celé provzliká...

Tak prožívá peklo horší jiných pekel...
Nebo tak to aspoň vypadá...
Nedočká se v konci temnot světel...
...když volným pádem upadá...

Vzdavá se předčasně a svět jí prý už zmáhá...
Tak křičí nehlasně, sama před sebou teď nahá...
Nevydrží pohled do svých vlastních očí...
Nenakročí vpřed a neřekne si - mám tě ráda...

Nenechá nikoho uzřít pravdu, nenechá nikoho krýt její záda...

Příliš mnoho všeho přináší nedostatek toho obyčejného...
Autor Cybermud, 21.02.2009
Přečteno 266x
Tipy 10
Poslední tipující: Šantir, René Vulkán, Mbonita, Aka Kiss, 6thSun
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco v té básni je. Nevím co, ale znám to.

30.07.2009 14:23:00 | Šantir

Nevydrží pohled do svých vlastních očí - to je pecka, nápad okterém si myslím, že se nemůže narodit jen tak a jen tak někomu!

03.03.2009 18:10:00 | René Vulkán

píšeš skvělé texty...ale to už jsem ti říkala
ST

25.02.2009 09:10:00 | Mbonita

velmi procítěný a pravdivé zároveň, no tak dávám st co dodat

21.02.2009 20:13:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí