..trsálista..

..trsálista..

Anotace: ..je mu rok a půl..a tancoval už v břiše.. ..asi mu souzeno..s tím prostě na svět přišel..:o))

Máme doma tanečníka..kdyby jste ho viděli
Trsá na punk i na metal..na zemi i v posteli
Máme doma tanečníka..točí zleva doprava
A když sebou někam řízne..je to pro něj zábava..

Máme doma tanečníka..tancuje už odmala
Preferuje rychlá sóla..nuděj´ ho ta pomalá
Máme doma tanečníka..vzorem pro něj Iron jsou
Jen uslyší první tóny..rozjede to s noblesou..

Máme doma tanečníka..žánrům bude rozumět
Kapely i jejich leadery..bude umět nazpaměť
Máme doma tanečníka..hudbu slýchá každý den
Rytmus má holt asi v krvi..nebyl o něj ochuzen..
Autor šuměnka, 21.02.2009
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, BArBArKO, NikitaNikaT., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usmívám se... pěkné! :o)

21.02.2009 19:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí