..chvála buď..

..chvála buď..

Anotace: ..tak trochu filozofická..pro jednu, co prý se o tato témata zajímá..tak kéž jí bude rozumět :o))..Vy ostatní jistě A.N.O.

Sbírka: ..mimochodem..

Chvála buď ženám – co prohlédnou..A vidí!!
Holt za ty ostatní - se jejich aury stydí
Hrůzné je vědomí – že na „lidech“ jsou lidi
veřejně plácajíc´svý lživý hloupý kydy..

Chvála buď mužům – co chovaj´se jak chlapi
A holt ty ostatní - ať klidně mrchy lapí
Hrůza je myslet si – že na lásku se napít
je cestou do Ráje. Říká se „voči zlatý“..

Chvála buď dětem – co vnímaj´ kolem bytí
Ostatním modlitbu – nechť vlastní srdce cítí
Hrůzná je představa – že do tenat se chytí
svých vlastních zplozenců. A budou na tom biti..
Autor šuměnka, 21.02.2009
Přečteno 324x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, BArBArKO, jedam, j.c., Aka Kiss, Iwushak..., NikitaNikaT., WAYWARD, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chvála buď básníkům - co vidí svět
v poctivých barvách, bez iluzí
jim větrný zahvízdá klarinet
až zhoupnou se na haluzi
===
Jiří senior

22.02.2009 10:59:00 | j.c.

Skvélé, opravdu dobré, je to k zamyšlení a reálné,... když kouknu kol sebe... ST!

21.02.2009 19:33:00 | NikitaNikaT.

...obsahový ST

21.02.2009 15:17:00 | WAYWARD

Kladně hodnotím, moudrá slova jsem našla :o)

21.02.2009 12:40:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí