Úpadek...

Úpadek...

Anotace: (21.2.2009) dávám si pauzu...alespoň na chvíli...:-)

Moje "poezie" upadá,
čím to může být?
vyčerpáním mě nic nenapadá?
a hlavně, musela bych chtít.

Mé nejlépe hodnocené dílo
s krátkým názvem: Myslíš si...
neuvěřitelných 21 tipů dostalo
i když já si o tom myslím svý.
-------------------------------
dekuji Vám všem za vaše tipy
opravdu moc si jich vážím
-------------------------------
Přijde mi, že se opravdu potápím,
že už nepíšu jako dříve
v sobě samé i v okolí se utápím,
svědomí ve mě se kýve.
--------------------------------
Asi si dám i psací pauzu...
Alespoň chvíli...
Takže se Vy všichni,
co jste mi tu zůstali,
mějte krásně...:-*
já se vrátím...
snad...:-)
Autor B.a.r.b.a.r, 21.02.2009
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, kucky, dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí