Víla

Víla

Anotace: http://thewitcher.cz/galerie.php?id=187&ido=431

Bludiček
jsou plné lesy
krásných dívek
co srdce ztratily
v mládí
pro čarodějku
lásku

povídal to pan farář
v kostele
který se dotýká nebe

dejte si na ně pozor
vyvarujte se hříchu
které pochází z lůna
samotného Satana

navždy Vás bůh opustí
pokud jí podlehnete
----------------------------
Rosa padá
v jarní mlze
na mojí tvář
sen o víle
dnes zdál se mi

les je tichý
ale cizí oči
mě sledují
i když je nevidím
jen cítím

démonická síla lásky
cit ale
není hřích
mlčím
jen sleduji
z mlhy
z nicoty
dívka ze snu
ke mně přichází

víla
perleťově nahá
se zelenýma očima
hlubinama pralesů
zářící
ohně drahokamů

nemluví
ale v hlavě
slyším
její něžný hlas

zapomeň na vše
miluj se
se mnou

mé lůno
naplň tvým semenem
starých bohů

příroda se probouzí
rovnodennost

slunce
z cesty
vrací se

magické postavení
měsíce

hvězdy
znamení dávají

dnes spolu budeme
nazí tancovat
kolem ohňů
za zvuků bubnů

milovat se
divoce
v divočině

ať zlí duchové
nás opustí

můj Bůh mě opustil
podlehl jsem.

svobodu srdce
čistou mysl
v lese
nalezl jsem
mezi bůžky lesa.
Autor Vlk v rouše, 22.02.2009
Přečteno 331x
Tipy 34
Poslední tipující: Holis, Issa, Lota, slečna Nefertiti, labuť, Lenullinka, enigman, Yenny, Paulín, Kristine Clary-Aldringen, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pan farář ať si vede svou, jeho škoda, že nepochopil...vždyť Bůh stvořil člověka pro Lásku... :-)

24.02.2009 12:10:00 | Lota

Fajnové,kdybych nebyla tak otrlé děvče při některých pasážích bych mohla červenat...mohla,ale pěkné,takové vznosné:D

22.02.2009 19:53:00 | Aurora.

To mi připomíná pohanský svátek vítání jara.
Křesťanské Velikonoce.
Zajímavě napsáno.

22.02.2009 18:53:00 | Paulín

Máš dobrý styl psaní,který se mi opravdu líbí.

22.02.2009 15:16:00 | Human Shadow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí