Budovatelská

Budovatelská

Anotace: (5.2.2009)

Ráno se vzbudím, cítím tu slabost,
jsem zranitelný a bol střídá starost.-
Starost, že dnešní den bude jak včerejší,
obrazy z listí a paprsků jemně mne konejší.

Přes den si vytvořím tisíce iluzí,
cítím jak uvnitř mne něco se probouzí.
S každým nádechem stárnu a sílím,
získávám kontrolu nad životem svým.

K večeru bohem jsem, vím kdo jsem a co chci,
řeknu ti klidně, že jsi mou jedinou a podobné věci.
V ten okamžik to budu myslet vážně, má touho,
v koutě jsem polehával již příliš dlouho.

Vše co jsem nasbíral s usnutím ztrácím zase,
ráno se probudím a opět se ztrácím v čase.
Jsem opět trpaslíkem, jenž touží státi se obrem,
jsem ztraceným poutníkem mezi zlem a dobrem.
Autor démon zatracení, 22.02.2009
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: lucajda89, Radek.oslov.Šafárik, greapy, Veronikass, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný závěr,jako bys mi mluvil z duše :) ST :)

22.02.2009 17:09:00 | greapy

Mluví mi z duše. Přes den si vytvářím tisíce iluzí, s každým nádechem taktéž stárnu a sílím. Vše co nasbírám však zas s usnutím ztrácím a to, že umíš tak krásně svůj pocit popsat, ti vážně v dobrém závidím!
Krásné, jako vždy...

22.02.2009 16:17:00 | Veronikass

ups poutníku je tuším správně ...

22.02.2009 15:46:00 | Romana Šamanka Ladyloba

tahle se mi moc líbí - poutníků

22.02.2009 15:45:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí